Tapahtumat

Event 

Title:
Sirkusesitys: Sirkusseurue Nurin Kurin
When:
04.11.2017 18.00 - 18.30
Category:
Marraskuu

Description

Iloiseen sirkusseurueeseen kuuluvat arvovaltainen tirehtööri Formunen, nopea klovni Klementtiini, ja notkea nukke Vivian. Sirkuksen tirehtöörin silinteri alkaa kiristää, kun klovni Klementtiini haluaa olla avuksi sekoittaen järjestyksen pahemman kerran. Sirkusmaiseen tapaan kaikesta selvitään!

 
Esitys alkaa klo 18:00, kesto noin 30 min. Paikalla sirkusteemainen kanttiini, josta saa mm. popcornia ja hattaraa.
 
Sirkusesityksen hinta: 5 €/katsoja
Paikka: Korvatunturin koulu
 
 
 
Tietoa esiintyjistä ja ohjaajista:
 
Mette Ylikorvan erikoisalaa esiintyjänä ovat vanteet ja klovneria. Hänen ohjaamansa ja esittämänsä vauvaperheille suunnattu Vau vanne -sirkusesitys on kiertänyt Suomea ja vieraillut ulkomailla vuodesta 2008 alkaen. Mette on monipuolinen artisti ja omistautunut sosiaalisen sirkuksen ohjaaja. Hän on työskennellyt muun muassa Monitaideyhdistys Pisteessä, Sorin Sirkuksessa ja Rovaniemen teatterissa. Mette on valmistunut sirkustaiteen ohjaajaksi Turun ammattikorkeakoulusta. Hän on Pisteen perustajajäseniä.

Marjo Ylikorva on sirkustaiteilija/akrobaatti. Marjo on toiminut sirkuksen parissa 1999 alkaen ja hän valmistui Turun Taidekatemian sirkustaiteenlinjalta 2005. Työskenneltyään Turussa ja Helsingissä Marjo palasi kotipaikkakunnalleen Rovaniemelle 2009 ja on siitä lähtien työskennellyt freelancer -sirkustaiteilijana päätavoitteenaan toimiminen Lapin alueella.

Mika ”Fobe” Formunen on Turun ammattikorkeakoulusta valmistunut sirkustaiteen ohjaaja. Hän on esiintynyt Suomessa ja Euroopassa sirkusesityksissä niin lavalla kuin kaduillakin. Fobe on erikoistunut akrobatian, käsilläseisonnan ja cyr wheelin tekemiseen. Formunen asuu ja työskentelee Rovaniemellä.

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Hae sivustolta