KIINTEISTÖPÖRSSI

Haluatko myydä tai vuokrata talosi tai mökkisi? Savukosken kunta ylläpitää Kiinteistöpörssiä, johon talojen tai tonttien omistaja voi jättää tarjouksensa. Rekisteriin voit antaa perustiedot tilasta ja sillä olevista rakennuksista, mahdollisesti myös hintapyynnöstä tai vuokran määrästä, sekä omistajien yhteystiedoista. Rekisterissä julkaistavien tietojen lisäksi voit lähettää valokuvan kohteesta.

Jos olet aikeissa ostaa/vuokrata kiinteistön tai tontin, voit jättää ilmoituksen Haetaan-osastolle. Ilmoituksia ottaa vastaan This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Kunta ei peri mitään maksuja kiinteistöpörssiin jätetyista ilmoituksista. Savukosken kunta ei toimi kiinteistövälittäjänä, vaan tarkoitus on saattaa myyjät ja taloista kiinnostuneet yhteen. Kunnasta saa myös tarkempia sijaintitietoja, tietoja palveluista ja muista kuntaa koskevista asioista. Samoin kunnan maaseututoimistosta ja teknisestä toimistosta saa tietoja kiinteistön ostoon, rakennuslupiin, vesi- ja jätehuoltoon yms. kiinteistöön ja asumiseen liittyvistä asioista.

Kiinteistöjen ilmoittaminen rekisteriin
Jos haluat ilmoittaa kiinteistösi rekisteriin, ilmoita kunnan rakennusmestari This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it mahdollisimman tarkat tiedot tilasta ja sillä olevista rakennuksista. Tee vastaava ilmoitus myös kun kiinteistö tulee poistaa rekisteristä.
Kunnan omistamat vuokra-asunnot
Lisätietoja ja yhteydenotot: Toimistosihteeri Riitta Junttila, puh 040 738 4752
YHTEYSTIEDOT
Jarmo Ahtinen
Kauppakuja 2 A 1
98800 SAVUKOSKI
puh: 0400-213 633
 
 
 
 
Banner
Banner
Banner
Banner
Hae sivustolta